FORGOT YOUR DETAILS?

POVESTEA MEPRO

POVESTEA MEPRO

Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru inginerie, achiziție și furnizare de produse metalice industriale de înaltă calitate.

MEPRO SISTEME este specializată în dezvoltarea, fabricarea și furnizarea de produse metalice. Oferim produse la comandă de cea mai înaltă calitate la prețuri extrem de competitive. Avem sedii în Olanda, România și China. Accentul nostru este pus pe dezvoltarea și fabricarea de produse industriale, fie ca piese unicat, fie ca piese in productie de serie. Avem zeci de ani de experiență în domeniul prelucrarii metalelor, oferind în același timp clienților noștri flexibilitate și eficiență optimă cu furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate.

Din 1995 activăm în România și China, unde colaborăm cu diverse companii de producție specializate. Cu aceste companii am construit relații excelente și garantăm o calitate superioară.

Începutul anului 2018 a înregistrat o extindere suplimentară cu o unitate de producție modernă pentru lucrări de strunjire și frezare de înaltă calitate, atât pentru piese unicat, cât și pentru producție în serie.

MEPRO este partenerul dvs. de încredere pentru productie, achiziție și furnizare de produse metalice industriale de înaltă calitate.

Mepro utilizează cele mai avansate utilaje controlate CNC în Olanda, România și China. Avem posibilitatea de livrare pentru producție de serie Just-In-Time de calitate și acuratețe constantă.

Toate tipurile de fabricație, cum ar fi prelucrarea prin aschiere, prelucrarea tablelor, presarea și sudarea sunt realizate în Olanda, China și România cu cea mai înaltă calitate pentru prețuri competitive. Atat noi cat si furnizorii noștri principali avem certificate de calitate ISO 9001/14001 și acestia furnizează în timp util produsele cerute la o calitate superioară

TOP