FORGOT YOUR DETAILS?

POVESTEA MEPRO

POVESTEA MEPRO

Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru inginerie, achiziție și furnizare de produse metalice industriale de înaltă calitate.

MEPRO SISTEME este specializată în dezvoltarea, fabricarea și furnizarea de produse metalice. Oferim produse la comandă de cea mai înaltă calitate la prețuri extrem de competitive. Avem sedii în Olanda, România și China. Accentul nostru este pus pe dezvoltarea și fabricarea de produse industriale, fie ca o singură parte, fie pe mai multe produse în producția de serie. Putem solicita zeci de ani de experiență în sectorul metalelor, oferind în același timp clienților noștri flexibilitate și eficiență optimă cu furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate.

Din 1995 activăm în România și China, unde colaborăm cu diverse companii de producție specializate. Acestea sunt companii cu care am construit relații excelente și în care o calitate superioară este garantată.

Începutul anului 2018 a înregistrat o extindere suplimentară cu o instalație de producție modernă

 pentru lucrări de strunjire și frezare de înaltă calitate, atât pentru piese individuale, cât și pentru producție în serie.

MEPRO este partenerul dvs. de încredere pentru inginerie, achiziție și furnizare de produse metalice industriale de înaltă calitate.

Mepro utilizează cele mai avansate utilaje controlate CNC, în Olanda, România și China. Avem posibilitatea de livrare, producția de serie Just-In-Time de calitate și acuratețe constantă.

Toate tipurile de fabricație, cum ar fi prelucrarea, prelucrarea tablelor, presarea și sudarea sunt realizate în Olanda, China și România cu cea mai înaltă calitate pentru prețuri competitive. Furnizorii noștri au toate certificatul de calitate ISO 9001/14001 și furnizează în timp util calitatea superioară.

TOP